zondag 17 oktober 2021

Ven-Zelderheide/Reichswald/Grensweg, 17 oktober 2021

Met een volle bak van 12 vrouw, 3 man en 3 honden een mooie, rustige zondagmiddagwandeling gemaakt vanaf buurtschap Ven-Zelderheide, zandwinning De Banen in zicht, stukje Reichswald (rondom Kartenspielerweg) en het mooie zandpad de Grensweg met de uitgestrekte akkers aan de ene kant, en vele opgangen naar het Reichswald aan de andere kant. Op sommige percelen stond de maïs nog steeds! Maar de meeste akkers waren inmiddels gerooid.

Tegen het einde van de wandeling konden we terecht in het Koffiekeetje, zowel buiten als binnen, voor koffie, gebak, likeurtje enz. enz. Top! Je kunt hier ook zomaar binnenlopen (in het seizoen), zoals Joke en ik van de week al hadden gedaan. Wat een gastvrijheid en vertrouwen!

Het was een mooie, ontspannen middag, met een introducé, een nieuw lid en een 'oud' lid met hond, die lang niet meegelopen hadden. Hopelijk beviel het allen goed..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...