donderdag 12 mei 2022

Mill, Ommetje De Kuilen, woensdag 11 mei 2022

Samen met Gonny Wolters en de beide hondjes gisteren de wandeling: Ommetje De Kuilen, 13 km, op proef gelopen. Wat een prachtige wandeling is dit! We hebben al een andere mooie wandeling (Groene Wissel) in de omgeving van Mill (richting Molenheide en St. Hubert), déze wandeling gaat door het gebied tussen Langenboom en Mill.

Voor een groot deel volgden we het Peelkanaal, een stuk over het Duitse lijntje, door het gebied Vilheide en als klapstuk langs de indrukwekkende, heldere plas (en natuurgebied) De Kuilen, met prachtig bloeiende bremstruiken. De honden konden in de plas lekker even verfrissen en bijtanken.

Hier ook nog een gezellige ontmoeting met een wilde koe met kalf, die zeer vriendelijk en op zichzelf waren. Het was gezellig, Gonny bleek een uitstekende navigator en na afloop nog een ijsje gegeten c.q. biertje gedronken in het dorp. Deze wandeling staat op 18 juni op de agenda.

Dank Gonny voor de foto's!




Moeder met kind maken een wandelingetje



Velden vol boterbloemen

Onderstaande 3 foto's heb ik van internet geplukt:






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zondag 12 mei: Trage Tocht Bemmel

Met twee hondjes, twee mannen en vijf vrouwen hebben we vandaag, met warm zomers weer, de Trage Tocht Bemmel (12 km) gelopen. Dit is een leu...