zaterdag 21 september 2024

Zaterdag 21 september: Kiste Trui: Helling Jan de Pad

Aanvankelijk zouden we met z'n vieren starten vanaf de kerk in Middelaar, maar helaas was er één ziekmelding. Beterschap Rob!

Dus Nathalie, Joke en ik hebben met z'n drieën met prachtig nazomerweer gelopen rond de Mookerplas, dan langs de mooi gelegen huizen in Plasmolen (en de schapenwei) en daarna door de weilanden en de Rijksweg overgestoken. Dat is de Startsedalweg. 

Hier gingen we bij de Mookerheide het bos in en na een pittige klim (de enige zwaartegraad in deze route) liepen we over het zandpad door het Zevendal.

Foto: internet


Ik vind het daar altijd erg mooi en het viel best mee met de drukte. Bij de Apostelweg rechtsaf gegaan, over het bospad richting Plasmolen, onderlangs de St. Jansberg. Traian kreeg de koeien in het vizier (sorry koeien..), hij moet nog wel leren dat waar hij het weiland íngaat, hij er ook weer uit kan... Maar sowieso dat hij er helemaal niet in hóeft...

Foto: internet

Aangekomen bij het plein van Plasmolen hebben we een drankjegenomen bij 'Plein 1' en daarna de laatste 1,5 km naar Middelaar gelopen, ook weer een stukje langs de Mookerplas. Er waren vandaag enkele groepen met kinderen actief die we regelmatig tegenkwamen. Die hadden zeker een leuk en sportief weekend!
En wij ook, we hebben in een prima tempo gelopen met wat meer korte pauzes, vooral voor de hondjes.

Dank Joke en Nathalie voor de gezelligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Foto's Bart in Canada

Wow, wat is het daar prachtig! Ik geloof niet dat Bart zich ook maar één minuut verveelt!