zondag 15 augustus 2021

Ronde Beek, zondag 15 augustus 2021

Vandaag o.l.v. Jeanette van der Zande met 13 man/vrouw en 2 hondjes een mooie, afwisselende en ook best pittige tocht gelopen langs het Beekse water (en over de heuvelen), met een lus via het dorp Beek naar het Voedselbos, alwaar Jeanette vrijwilligster is. Hier een grote variëteit aan fruit- en vruchtensoorten, die gewoon geplukt kunnen worden. Jeanette verraste ons aldaar op zelfgemaakte cake met zelf geplukte bramen (heerlijk) en zelfgemaakte jostajam! Daarna langs de biologische waterkerskweker (en andere groentes) via bronnenbos, achter de Havo en de Refter langs (groen groen groen), om via de Elyzeese Velden terug te lopen. 

Nadien werd er door sommigen nog een biertje/smoothie gedronken bij Brasserie Charley (een nieuwe locatie), anderen prefereerden een ijsje bij M'ijsje en nog een aantal ging direct naar huis.

Jeanette, nogmaals heel erg bedankt, ook voor de toelichting onderweg, en wie weet heb je zin om er eens uitgebreider met een groepje op terug te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...