zaterdag 3 december 2022

Zaterdag 3 december, Graafsche Raam Escharen

Vandaag met z'n negenen en twee hondjes gelopen bij een temperatuur die rond het vriespunt was, maar eigenlijk viel het, op de koudere oostenwind na, best mee! Maar we waren allemaal ook heel goed voorbereid.. ~ De kwaliteit van de bodem viel reuze mee, nauwelijks blubber. We liepen langs de Graafsche Raam en Peelkanaal, door Langven en De Maurik (wel sporen van runderen en paarden, maar niets gespot), de vele kazematten, langs de Broekse Wielen en het kapelletje (lekker warm daar met al die brandende kaarsjes. 

We liepen in de tweede helft ruim een kwartier in stilte.

In de bosschages langs de Broekse Wielen hebben vier van ons warempel een prachtig mooie grote (weghuppelende) ree gespot, waarna Sofia en Lorenzo natuurlijk even helemaal van de leg waren. Sofia heeft enorm kunnen rennen over de bruine akkers, zo leuk om te zien. We hadden dankzij de kou en de vlakke route een prima tempo van bijna 5 km/uur. Slechts driemaal kort gepauzeerd.

Na afloop hebben zes van de lopers nog wat gebruikt bij de Brouwketel, ikzelf wilde voetbal kijken (NL-US) en ook dat beviel goed..

Foto: Bart Meerdink

Foto: Jeanette van der Zande


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zondag 12 mei: Trage Tocht Bemmel

Met twee hondjes, twee mannen en vijf vrouwen hebben we vandaag, met warm zomers weer, de Trage Tocht Bemmel (12 km) gelopen. Dit is een leu...