zondag 19 februari 2023

Kiste Trui Jan de Pad, zondag 19 februari 2023

 Ondanks de matige weersvoorspelling was het vandaag een prima wandelweertje, waarbij hooguit enkele kleine spatjes vielen. De zon brak niet echt door, maar is wel een paar keer gespot. 

Vanaf Middelaar rond de Mookerplas gelopen en daarna door de weilanden de Rijksweg overgestoken naar Mook/St. Jansberg. Waar ik weer eens, na de oversteek, één helling naar rechts te vroeg nam, namelijk de veel steilere.... 

Daarna geïmproviseerd rondje rond het Zevendal, door de bossen en via Plasmolen langs het water weer terug. We werden verrast door tientallen schapen met pasgeboren lammetjes in de weides, wat leuk!

We startten met 13 man/vrouw en 2 hondjes, helaas kreeg één deelneemster last van haar knie en voelde tijdig dat het beter was om terug te gaan. In carnavalssferen kwamen we terug in Middelaar en een paar van ons zijn nog wat gaan drinken bij de horeca in Plasmolen.

Ca. 9,6 km gelopen met een gemiddeld tempo van 4,8 km/uur.

Deze foto's heeft Bart genomen:

De steile klim van Startdalseweg naar Zevendal
Héél veel lammetjes!

Deze foto's heeft Jolanda Roks onderweg gemaakt:




En de laatste foto, van de beklimming, komt van Albert:


Dank allen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...