zaterdag 3 juni 2023

Zaterdag 3 juni, wandeling van Martijn tussen Nijmegen en Wyler

Gisteren gestart met z'n twaalven en twee hondjes bij De Rozenhof door het groen richting Brakkenstein/Sionsweg/Biesseltse Baan. Door de bossen: Hooge en Lage Langeberg. Overgestoken naar het Butbos (het kleiduivenschieten was helaas wel de hele tijd hoorbaar). Via het pad tussen de golfbanen (Bove Hel) door het gebied Nederrijk gelopen (tussen Zevenheuvelenweg en Wylerbaan). Hier zijn prachtige panorama's! Onderweg hoorden we op verschillende plekken de koekoek zijn naam roepen.. En natuurlijk vele andere vogelgeluiden en luierende koeien in de golvende weilanden.

Daarna weer naar De But (Vlierenberg) en over de bospaden richting Oriëntalis. Van hieruit naar de Cenakelkerk.  

Het was best warm, dus met regelmaat even gepauzeerd. 

Twee nieuwe deelneemsters, die ook beiden lid geworden zijn, welkom!

Al met al was het een route van 16,1 km met een zwaarte van ##. Dus, compliment voor allen!! Ook voor mezelf, want vlak voor de Cenakelkerk zat een onverwacht gat in de weg, waarin ik een smak maakte en mijn enkel verstuikte. Die zit ik nu lekker te koelen en hopelijk valt het mee. Ook de hondjes deden het heel goed en liggen nu een soort 'voor Pampus'.

Martijn, het was een hartstikke mooie route en we houden hem erin, misschien nét zonder het laatste lusje naar de kerk.

Bij De Rozenhof met z'n allen wat gedronken en het was een leuke dag! Dank allen! Zie verdere foto's in volgend bericht.

Overigens waren de prijzen bij De Rozenhof schrikbarend hoog.. Geen aanrader dus eigenlijk..

Deze foto's heeft Bart gemaakt, thx!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...