zondag 5 november 2023

Zondag 5 november 2023, wandeling Hatertse en Wijchense vennen

Vandaag met z'n achten (vier mannen/vier vrouwen) plus één hondje vanaf de kerk in Alverna de mooie wandeling door de Wijchense en Hatertse Vennen gelopen. Ondanks een betere weersvoorspelling regende het de eerste anderhalf uur aldoor, maar niet zodanig dat het écht vervelend werd. 

Na een pauze bij St. Walrick (héél druk daar, maar super bediening) met koffie, thee en ijs, vervolgden we 'droog' de weg door het bos richting Bullenkamp. Na zo'n pauze is het altijd weer even lastig opstarten, omdat je door de natte kleding dan toch wat koud geworden bent.

Vervolgens zijn we langs de sloot richting Alverna gelopen over een lang, mooi, struinpad, dat wel wat sompig was, maar ook best goed te doen voor (bijna) iedereen. 

De stemming was prima, het tempo was goed, dus niets te klagen. Dank allen! De nieuwe deelneemster kon het prima bijbenen, en wanneer haar mailontvangst in orde is, is zij lid van de groep.

Dank Bart voor het gidsen, want na een halfuur was mijn papieren routebeschrijving helemaal doorweekt... 😖

Deze foto's heeft Lianne genomen, thx!

Prachtig in ieder seizoen!



Cees, Albert en Bart op het uitkijkduin


Cees, Ans, Albert, Rob, Bart

En natuurlijk kan ze het niet laten .. jaarlingen aaien..


Kabouter spillebeen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...