zaterdag 20 april 2024

Geopad DE-02, zaterdag 20 april 2024

Vandaag met een klein groepje: twee mannen, vier vrouwen en twee hondjes (helaas één afmelding) het Geopad DE-02 gelopen met een kleine variatie over de Freudenberg. Dus: Brandenberg, Drölserberg en Freudenberg.

Het was lekker wandelweer met een fris windje af en toe. De zon kwam door met stukken blauwe lucht en dat paste prima bij het inleidende gedichtje dat ik voorgelezen had, want het was een bijzondere wandeling vandaag. (Voor gedicht plus foto zie het bericht hierna).

Het eerste halfuur liepen we in stilte, omdat we met zo'n klein groepje waren hebben we dat ingekort. De loofbomen zijn nu heel snel aan het ontluiken, ook de varens komen alweer op, en er was veel vrolijk gefluit van allerlei vogels.

De bodemgesteldheid na de regen van de afgelopen dagen viel reuze mee, er waren maar een paar plekken waar we even om de blubber heen moesten lopen. 

Op het uitzichtpunt aan het einde was het zicht heel goed en helder.

Helaas was de horeca naast de kerk gesloten, dus we hebben niets meer genuttigd met elkaar achteraf.

Dank Bart voor de foto's en het meegidsen!

vlnr: Monique, Joke, Rob, ik, hondjes

Marnie en de benen van Rob

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zondag 28 april: Langs de Graafsche Raam

Met drie mannen, drie vrouwen en twee hondjes de zeer mooie route vanaf de kerk in Escharen gelopen, die begint met een heel stuk langs de a...