zondag 28 april 2024

Zondag 28 april: Langs de Graafsche Raam

Met drie mannen, drie vrouwen en twee hondjes de zeer mooie route vanaf de kerk in Escharen gelopen, die begint met een heel stuk langs de altijd prachtige Graafsche Raam. In ieder seizoen is het hier genieten! 

Vandaag waren vooral de Hollandse luchten heel bijzonder, het was best wel gaan waaien, maar langs het water werd het warm en wat broeierig. 

We liepen door het natuurgebied 'Langven en De Maurik' (waar een kalfje en een veulentje geboren waren) en kwamen langs kasteel Tongelaar. 

In de wind was het soms best fris, maar het bleef droog en af en toe kwam de zon tevoorschijn. Er waren meerdere wandelaars, fietsers en ruiters onderweg, maar al met al was het rustig genoeg om echt te kunnen genieten.

Helaas is er geen horeca in Escharen, dus na de 14 km zijn we allen meteen huiswaarts gegaan.

We liepen in een prima tempo, soms wat lastig op modderige plekken en langs het grasland, maar er waren ook genoeg makkelijk te lopen stukken.

Een van de twee aspirant-leden vond het tempo best pittig (maar kwam wel prima mee), de ander vond het goed te doen. Beiden heb ik uitgenodigd lid te worden.

Lianne, bedankt voor onderstaande foto's:



Pascal, Bart

Graafsche Raam

vlnr: Pascal, Bart, ik, Antoinette


En Bart, bedankt voor déze foto's:

Zeer toepasselijke tekst vandaag ..




Traian en Marnie







En Henk, bedankt voor deze leuke foto:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Zondag 12 mei: Trage Tocht Bemmel

Met twee hondjes, twee mannen en vijf vrouwen hebben we vandaag, met warm zomers weer, de Trage Tocht Bemmel (12 km) gelopen. Dit is een leu...