zaterdag 4 juni 2022

Mookerplas/Mookerheide/Middelaar zaterdag 4 juni 2022

Vandaag met 2 mannen en 6 vrouwen (en 2 hondjes) vanaf Middelaar vertrokken voor een wandeling van 15,4 km. Helaas 2 afmeldingen, maar toch nog een leuk groepje.

Eerst rond de Mookerplas, waar het nog erg rustig was wat betreft wateractiviteiten (op een enkele supper na), later op de dag verschenen er wat zeilbootjes en andere (motor)boten. Daarna de Rijksweg overgestoken naar de Mookerheide, waar ons een paar pittige klimmetjes wachtten. Maar wat een prachtige vergezichten! We liepen richting 't Zwaantje, pauze bij het kapelletje, daarna door het Groesbeekse bos richting Klein Amerika/Jansberg, waarna we via de mooie Zevendalseweg weer in Plasmolen kwamen. 

Hier op een van de (drukke) terrassen toch nog een prettige plek gevonden om te pauzeren. De laatste ca. 1,5 km viel ons niet echt zwaar, dus we hebben in een goed tempo een mooie afstand gelopen en ik denk dat we allemaal erg van de natuur en omgeving genoten hebben!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...