zondag 26 juni 2022

Ven-Zelderheide, zondag 26 juni 2022

Met z'n twaalven en twee hondjes een mooie wandeling gemaakt vanaf de kapel in Ven-Zelderheide, richting Reichswald, met op de achtergrond de enorme zandwinning. Stukje door het bos, op de Kartenspielerweg wat erg gehaaste wielrenners ontweken.. Daarna via de lange Grensweg (bosrand) teruggelopen naar het dorp. Sofia heeft zich prima vermaakt door de maïsvelden. 

Vlak voor het dorp konden we rusten bij Koffiekeetje, waar gebak en koffie/thee weer klaarstonden. We konden binnen en buiten zitten. Blijft een erg leuk plekje! Aan de balken hangen nog vier (paarden)zadels van de voormalige pensionstalling c.q. manege die jarenlang vlakbij gevestigd was, en waar de eigenaren van het Koffiekeetje een dakdekkersbedrijf hebben gevestigd. Tegen 13 uur begon het wat te druppen en regenen, zodat de fietsers onder ons het waarschijnlijk niet droog gehouden hebben op de terugweg, in ieder geval Bart niet, lijkt mij, die nog 22 km te gaan had.



2 opmerkingen:

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...