zaterdag 22 oktober 2022

Ommetje Bos en Kuil, zaterdag 22 oktober 2022

Wat is de herfst toch een prachtig seizoen, en zeker om te wandelen!

Vandaag met een volle bak van 18 mensen en 2 hondjes het Ommetje Bos en Kuil gelopen, vanaf het centrum van Malden (11,5 km). Langs het Maas-Waalkanaal, over de antieke Romeinse weg, door het Lierdal (en omhoog) en langs het zweefvliegveld/Maldens vlak. In het Maldense bos was een leuke puzzelrit uitgezet voor kinderen met pony's/paarden. Rondom het vliegveld een kwartiertje in stilte gelopen, waardoor o.a. de drukke activiteiten aldaar en in de lucht goed te volgen waren.

Daarna via het Heumens bos en door Malden weer terug bij het startpunt. Het gereserveerde restaurant bleek nog dicht door technische problemen en wij waren vroeger dan ik had ingeschat. Toen gekozen voor een ander gezellig terras aan de overkant: Café Eten en Drinken, waar we met z'n achttienen natuurlijk erg welkom waren. Het Texels bockbiertje van de tap is een echte aanrader!

Dank allen voor de gezelligheid!

Onderstaande foto's heeft Bart onderweg genomen, thx!

Lierdal


Zweefvliegveld Malden



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...