zondag 16 oktober 2022

Proefwandeling Trage Tocht Bemmel

Vanmiddag met Joke en Bart de Trage Tocht Bemmel voorgelopen, een erg leuke, niet heel zware route vanaf parkeerplaats Kinkelplein in Bemmel. Al snel loop je via het parkje (Schweizer Strasse) langs de dijk en langs de Waal en de Waalstrandjes, en door de uiterwaarden in de Bemmelse Waard. Langs Sprok en daarna weer door de uiterwaarden. Ook een deel (meer dan gebruikelijk bij de Trage Tochten) verharde route, maar wel grotendeels zonder auto's. Voor de honden was het genieten door de vele mogelijkheden om even in het water te zijn.

Heerlijk in het najaarszonnetje! Vele ganzen gespot, koeien, Konik- paarden, Friese paarden. Meer mensen genoten van het mooie weer, maar we zaten elkaar niet in de weg.

De 2e helft werd even lastig doordat ik de 1e helft van de beschrijving aan een (2e) helft had vastgeniet van een héél andere wandeling haha... Gelukkig konden we op de route op de mobiele gpx lopen. 

Nadien bij De Buren Van nog even op het terras gezeten. De wandeling was 12 km en we hebben hem in ruim 3 uur gelopen, met pauzes en zoeken erbij. Dank Bart en Joke!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...