zondag 19 maart 2023

Trage Tocht Hernen, zondag 19 maart 2023

Met 13 man/vrouw en 2 hondjes, waarvan Marnie de dappere (ongetrainde) nieuwkomer was, hebben we stevig gewandeld in het gebied Hernen/Bergharen/Leur, totaal 16,4 km. Een afwisselend gebied met de Nieuwe Wetering als water, het Hernense bos en Heerlijkheid Leur, met de mooie kerk en het Bakhuis en natuurlijk langs de Hernense molen (beltkorenmolen). 

Bij de paardenstalling achter de sportvelden konden we van een afstandje even zwaaien naar de Fjordenmerrie Wicki van Monique Roquas, die ook meeliep.

Na 12 km hebben we een halfuur gepauzeerd bij De Leurse Hof, waar we welkom waren en lekker buiten konden zitten en natuurlijk iets konden gebruiken.

Heerlijk al die vogels die je onderweg in het bos kon horen zingen! Verder mooie ontluikende natuur en in de zon was het best warm (c.q. wat klammig). 

We liepen in een goed tempo van 4,6 km/uur, de afstand was voor een enkeling wel pittig maar iedereen heeft het goed volbracht! 

Het Bakhuis in Leur


Foto's bos: Bart Meerdink

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...