zaterdag 3 februari 2024

Trage Tocht Hernen, zaterdag 3 februari 2024

Vandaag met een klein groepje van 1 man, 4 vrouwen en 1 hondje gestart vanaf Kasteel Hernen voor een wandeling van 16 km, in een prachtige omgeving.

Helaas bleek deze wandeling toch te behoren tot de 'natte wandelingen' qua bodemgesteldheid, vooral in de eerste helft, het rondje vanaf het kasteel en terug. Dus verdwijnt hij in de map met 'Natte wandelingen'!

Daarna, rond Bergharen, was de bodem wel beter, maar toen begon het eerst te motregenen en daarna echt te regenen, geheel tegen de (betere) verwachting in!

Vanaf Sportpark Bergharen en de manege waar Fjordenpaard Wicky (van Monique R.) lekker buiten stond, liepen we richting Leur, langs de molen, de weilanden, schaapjes, koeien, en opnieuw door het bos, langs de mooie kerk en het Bakhuis naar horecagelegenheid 'De Leurse Hof', waar precies een mooi plekje voor ons was en waar we even bij konden komen na ca. 11,5 km.

Hierna liepen we weer via het bos en langs de molen terug naar Hernen. Niet één keer verkeerd gelopen, heel fijn, vooral als het motregent.....

Dank allen voor de sportiviteit!

En dank Lianne voor de foto's!

Kasteel Hernen

Hieronder: Marnie en ik



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Trage Tocht Ooij, zaterdag 4 mei 2024

Het werd weer eens tijd voor een struinwandeling (13 km) door de Ooijpolder, en dat deden wij vandaag met vier mannen, vier vrouwen en twee ...